Sociaal


SV Wondelgem - Sociaal


SV Wondelgem is open club van en voor de kinderen in de ruime buurt, verbonden door tramlijn 1: Wondelgem, Mariakerke-Kolegem, Bloemekenswijk en Rabot. Ouderbetrokkenheid en diversiteit zijn kenmerkend voor Samen Vooruit. Respect en fairplay staan altijd voorop.


Ouderwerking


Bij het dagelijks beheer van SV Wondelgem spelen de ouders een belangrijke rol. Een afvaardiging van de ouders en de trainers vormt samen met de sportief coördinator en de administratief coördinator het lokale bestuur van onze jeugdvoetbalclub. Ouders zorgen ook voor de organisatie van sfeervolle clubactiviteiten en voor een optimaal clubgevoel. Klik hier voor meer info over vzw SV Wondelgem, het lokaal bestuur en de ouderwerking...


Charter van de ouders 


De sfeer op SV Wondelgem wordt in grote mate bepaald door de ouders van de leden. We vragen dat alle ouders bij de inschrijving van hun zoon of dochter het “Charter van de Ouders van SVW” ondertekenen.


Diversiteit


We omarmen de diverse Gentse samenleving in al haar facetten. We werken actief mee aan meer respect, non-discriminatie en holebi-acceptatie op en rond het voetbalveld.Rookvrije sportomgeving


SV Wondelgem is een jeugdvoetbalclub waar het welzijn van de kinderen centraal staat. Samen met de KAA Gent Ladies werken we aan een rookvrije sportomgeving voor onze leden. Vanaf het seizoen 2018-2019 is de hele Neptunus-site rookvrij.