Nieuwjaarsbrief 2021

Nieuwjaarsbrief 2021


Beste ouder

Beste speler


Als voorzitter van SV Wondelgem wil ik van het jaareinde gebruik maken om iedereen een hart onder de riem te steken: 2020 is een jaar dat we helaas nooit zullen vergeten en dat we toch zo snel mogelijk achter ons willen laten. Covid heeft ons dagelijks leven grondig verstoord en ook onze geliefkoosde sport werd het slachtoffer van deze pandemie.


Laat ons even stilstaan bij alle slachtoffers, alle mensen die hun job in gevaar zien komen, alle ouderen die de dagen in eenzaamheid moeten doorbrengen, alle jongeren die hun studiegewoontes in het gedrang zien komen, alle mensen die hun familie of geliefkoosden moeten missen,...


Ik weet dat jullie ook de SV Wondelgem familie missen, maar er is licht aan het einde van de tunnel: het vaccin zal ons de komende maanden helpen om stilaan opnieuw normaler te leven en om vrijuit te kunnen shotten. Spelers, trainers, begeleiders én ouders snakken naar de sfeer van de wedstrijden, naar de beleving tijdens de trainingen en naar de gezelligheid rond het veld of in de kantine.


Nog even volhouden nu. Laat ons ook aandachtig rondkijken of we sommigen van onze SV Wondelgem familie niet kunnen helpen. Of we niet even moeten bellen naar andere ouders of spelers. Laat ons zorg dragen voor elkaar. Geef een signaal wanneer mensen in moeilijkheden zitten en laat ons kijken wat we als voetbalclub kunnen doen.


Ik wil alle trainers, medewerkers, vrijwilligers en ouders bedanken voor de geleverde inspanningen in 2020.


Ik meen te mogen stellen dat Taoufik ook in het afgelopen jaar zijn taak als coördinator uitstekend heeft uitgevoerd: hij is dynamisch, behulpzaam en probleemoplossend. Ik wil ook de trainers en ouders verzameld in het lokaal bestuur uitdrukkelijk bedanken en kijk uit naar het moment waarop we opnieuw een gezellig feest kunnen organiseren waarop we kunnen vooruitblikken op een mooie toekomst.


Hopelijk mogen we dan ook onze trouwe hoofdsponsor Domestic Services en alle andere sponsors die ons een warm hart toedragen (Printville, Craft Sportswear, Eastman, KAA Gent, Advocatenkantoor RECHT[PUNT] Gent, Avalon+ en Cleaning Service Lippens) verwelkomen.


Ik stuur u allen een warme groet en een dikke afstandsknuffel,


Patrick Lips

Voorzitter                                                         

SV Wondelgem dankt haar partners voor de steun: